Top
facem frumos

KASHMIR CONCEPT

Pasiunea, Profesionalismul, Determinarea, Entuziasmul și Seriozitatea sunt valorile din care s-a născut Kashmir Concept. Ne-am înființat în anul 2016, în urma pasiunii desăvârșite a persoanei ce îi poartă numele, exclusiv pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, și de a aduce bucurie în viața fiecăreia dintre dumneavoastră.

Totul a pornit de la o simplă aplicare a extensiilor de gene și fericirea supremă a venit atunci când ni s-a confirmat că extensiile aplicate de noi… rezistă.
Îndemnată de dorința de perfecțiune și de a aduce fericire pe chipul clientelor am reușit să punem bazele salonului Kashmir Concept în care, pe lângă serviciile de calitate, veți găsi multă căldură, prietenie și zâmbete. Veți simți un vibe pozitiv, atmosfera în care ne desfășurăm activitatea fiind una relaxantă, cu râsete și voie bună. Se poate respira calm , vorbii, glumii și chiar în cazuri de urgență răspunde la telefon. Promovăm eleganța, valorificăm frumusețea naturală, respectăm fiecare client și suntem siguri că prima vizită la noi va fi începutul unei frumoase prietenii. Kashmir Concept se asigură de lucrul acesta, ocupându-se personal de cliente atât fizic cât și prin intermediul telefonului.

Totul a pornit de la o simplă aplicare a extensiilor de gene și fericirea supremă a venit atunci când ni s-a confirmat că extensiile aplicate de noi… rezistă.

Vă așteptăm la Salonul Kashmir Concept pentru a beneficia și dumneavoastră de ultimele tendințe în materie de înfrumusețare.

Doamnele și domnișoarele au acordat dintotdeauna o atenție specială pentru machiajul ochilor. Un rol important pentru o privire pătrunzătoare, pasională, misterioasă îl au, bineînțeles genele. Mascara este primul truc folosit din cele mai vechi timpuri pentru evindențierea ochilor.

În secolul 21, secolul vitezei, cele mai multe dintre femei nu mai au timpul sau răbdarea necesară de a urma acest ritual de infrumusețare în fiecare dimineață. Și de ce ați dori să faceți asta când puteți avea genele aranjate tot timpul fără să depuneți nici un efort. Salonul Kashmir Concept vine în ajutorul fiecăreia dintre dumneavoastră și vă oferă confortul și satisfacția de a avea în fiecare zi o privire de invidiat prin oferirea serviciilor de aplicare a extensiilor de gene.

Această practică a devenit foarte populară în ultimii ani și numărul femeilor care apelează la aceste tehnici este într-o continuă creștere.

v

Dorința de frumos și perfecțiune s-a născut natural la Kashmir Concept. Am creat acest brand pentru a dărui frumusețe, zâmbete și stare de bine.