Top
Cursuri

Curs extensii perfectionare 1D / 2D / 3D

Dacă ai nevoie de un plus de informație, câteva trucuri care să îți îmbunătățească tehnica fir cu fir 1D, sau pur și simplu vrei să afli ultimele noutăți în materie de Lash Making acesta este cursul la care trebuie să te înscrii. La încheierea cursului vei reuși să îți perfecționezi tehnica de aplicare a extensiilor de gene 1D. Pe durata unei singure zile de curs vom actualiza cunoștințele teoretice, vom învăța cum să corectăm greșelile tehnice, vă vom împărtăși noi trucuri care vă vor micșora timpul de lucru și vă vor aduce rezultate dorite. Vă așteptăm la Karina Concept pentru a învăța, pentru a experimenta și a evolua împreună.

Dacă îți dorești să îți perfecționezi tehnicile de aplicare a extensiilor de gene 2D și 3D, acest curs este cel mai bun pentru tine. Pe durata unei singure zile de curs vom actualiza cunoștințele teoretice în lash making, vom învăța cum să corectăm greșelile tehnice, vă vom împărtăși noi trucuri care vă vor micșora timpul de lucru și vă vor aduce rezultate dorite.

REZERVĂ ACUM

Echipa noastră este pregătită pentru o nouă provocare! Te asșteptăm!     

    v

    Dorința de frumos și perfecțiune s-a născut natural la Kashmir Concept. Am creat acest brand pentru a dărui frumusețe, zâmbete și stare de bine.